Tuesday, 21 February 2012

.. ok jerk kan!! ..

assalammualaikum korang!

entry syiok sendri!
tie dapat bunga lagik! kali ketiga dapat bunga d opis! ni yang first n ni yang second! memang tak tahu saper yang kasi! saper lah orang misteri ni! apepun aty tetap berbunga riang!


yerlah kan korang, gurl mane yang tak suka bile dapat bunga! tambah2 tie. memang suka orang romantik n buat suprise cenggini! even tak tahu saper yang kasi, even aper orang nak kata, yang penting aty ini epy! orang dah kasi, amik jerk la kan! tak payah lah nak cakap banyak kan! sekurang2nyer leh d jadikan citer dalam blog ni kan (*_*)


okeyhlah. thanks kat saper yang kasi ni! lepas ni jangan nak kasi bunga2 cenggini ni lagik k! dah tak der tempat atas meja ni nak letak tau! kalo nak kasi gak, tolong kasi kad n kasi tau saper empunyer pengirim! bukan aper, kalo tahu saper yang kasi, tak der lah jadi buah mulut orang sekeliling yang main cakap jerk saper yang kasi! tak syiok la kan!

lagi gambar syiok sendri!

okeyh korang! kena sambung buat keje! dah abes waktu lunch! tadaa

2 comments:

Adylia Qarissa said...

secret admire...aouucchh!! :)

tie gadies said...

ouchh too..heee