Wednesday, 23 May 2012

.. shopping tak hingat! ..

assalammualaikum

aktiviti ary sabtu lepas

tie n zaza ke jalan tar! aper lagik kalo bukan menghabiskan duit2 yang ader kan. haha. actually  dah lama rancang tapi tak bekesempatan. asyik postpone jerk n finally dapat jugak g ary sabtu lepas.

shopping tak hingat macam dah dapat gaji! padahal ujung bulan kot. duit dah tinggal d hujung tanduk. tapi dasar tak sedar diri kan. biaser la manusia zaman skarang kan. senang dulu, susah kemudian.

zaza tersengih biler duit da abess. haha

ngah syiok jalan kat situ, tetiber ujan la pulak kann. terus terjah kfc berhampiran. kebetulan zaza memang nak belanja tie gadies. dah niat katanyer. tak tahu la niat ape :)

 memang sedapp biler dapat makan time ujan + time lapar + free

thanks zaza fiezah, kasi belanja ini ayam!!

siap makan, sambung jalan + sambung shopping + sambung abess kan duit. huh! gilerkan.
tujuan utama tie kesini sebab nak beli kain baju raya untuk tahun ni. kak na dah bising tak beli2 lagik. itu yang terjah jalan tar. tema tahun ni warna biru. tapi niat nak beli baju raya sahaja gagal biler terbeli bermacam2 kain. haha. sempat beli kain baju raya ( ini wajib ) , dress jeans purple, tshirt kelabu lengan panjang, sepit rambut, n lapan helai tudung. 

ini lah hasil nyer

biler duit dah abes, poket dah kosong, badan lak dah penat, aper lagik kalo bukan balik rumah. sangat penat beb! siap semua, tido awal! memang tido pandang baju la malamnyer.


2 comments:

Adylia Qarissa said...

baju raya dkna pon tak siap antar jahit lagi heheee

tie gadies said...

tie pulak cousin sendri yang jahit sebab tu kena bli awal :)