Friday, 22 June 2012

.. dayah wedding ..

assalammualaikum

entry hari ahad lepas, 17 june 2012

satu lagik kawan belajar tie kawin! adoi.. pakat kawin abess dah weh.. isau lak tetiber. huhu. tak per, insyaallah kalo ader izin Allah, sampai lah jodoh tu nanti kan (*_*)

una, hajar n solehah datang tido umah tie hari sabtu malam. dorang ni semua kawan time blaja kat kelantan dulu. datang dengan niat yang sama, untuk ke wedding dayah.

ini kenduri pihak lelaki yer. buat kat petaling jaya. pihak perempuan dah buat dua minggu lepas kat teluk intan. d sebabkan tak dapat pergi perak nun jauh d sana, itu yang pergi kenduri pihak lelaki ni.

nah amik ko! merah yer mak ngah!
inilah handbag yang tie beli kat padini pavilion.
kann tie cakap nak tayang!
beli hari sabtu, hari ahad terus pakai beb! (*_*)

tie n kengkawan naik dengan zaza n encik tunang. gerak dalam kul satu cenggitu. then dalam masa yang sama kawan2 yang lain tunggu kitaorang kat bangsar. biler dah  sampai bangsar, kitaorang sesama gerak ke wedding dayah

pengantin yang d raikan. dayah n hairul

sampai jerk, terus makan dulu yer! lapar beb. datang jauh ni. haha. siap makan baru la menggediks begambar dengan pengantin. ramai jugak kengkawan belajar yang datang. dapat lah bekumpul sekejap kan!


aksi bebas katanyer

peace besama pengantin :)

gambar dengan pengantin tak banyak. biaser la kan. ramai sangat orang. so kitaorang begambar reramai tanpa pengantin la.

semua kawan belajar tie

ader lagikk

besama hajar, zaza, una dan solehah

ini haifa. junior tie. orang kedah ni nak habaq hang :)

besama zaza dan beg kesayangan :)

zaza dan tunang. thanks yer nik sebab kasi tolong bawakkan kitaorang

selesai semua, moh la kiter beredar yer! first hantar una kat kl sentral. then hantar hajar dan solehah kat stesen pudu. last sekali mesti lah hantar tie ke kampung baru :)

itu sahaja. selamat pengantin baru yer dayah. semoga bahagia hingga ke akhir hayat. cepat cepat dapat baby tomey tomey yer (*_*)




2 comments:

Al Kisah said...

memang terserlah tayang bag.. hehehe

tie gadies said...

hahahaha.. tayang sikit jerk :p