Wednesday, 29 August 2012

.. Eid mubarak 2012 ..

assalammualaikum

salam Syawal buat semua umat Islam tak kira d mana anda berada (*_*) !! cewaahh! ayat tie gadies dah macam artiss gitu.. *geli kan!! okeyh, hari ni da masuk hari raya ke sebelas kiter menyambut hari raya aidilfitri. dah macam macam jugak lah yang dah masuk dalam perut kiter kan. ketupat, rendang, lodeh and macam macam lagi lahh. abess lah diet tie gadies kali ni. puasa sebulan dapat turun 1 kg, tapi baru raya  sebelas hari dah naik 2 kg. huh!

d kesempatan ini, dengan seikhlas hati, tie memohon maaf jika pernah melukakan hati mana mana insan yang pernah kenal diri ni. maaf yer jika pernah terkasar dengan korang semua samada sengaja mahupun tidak. tie gadies hanyalah insan biasa. insan yang tak pernah lari dari kesilapan.

so, macam mana korang punyer cerita raya tahun ini?
tahun ni family tie tak pakai baju raya sedondon. last year kitaorang beraya pakai baju merah semua, sedondon. tahun ni memang tak der preparation. segalanyer dalam sederhana. tambah pulak rumah tie sekarang tengah renovate. tak sempat raya dengan rumah baru. 

tema tie gadies tahun ni adalah biru yer korang. pakai pulak selendang pink. memang santek la kan.. puji dri sendri nampak!! meh tengok gambar kat bawah ni. tapi hanya gambar tie! tak sempat begambar degan family. sebab hari raya pertama hari tu memang sibuk sangat. ma masak nasi kandar dan ayam merah! memang ramai sungguh yang datang makan. memang laku. petang dah abess licin semuanyer. menu tambahan yang lain, ader laksa, ketupat, sup daging terbaik dan kuih muih.

kisah baju raya tie gadies!
sebenarnyer baju yang tie pakai ni belum siap sepenuhnyer. cousin tie tak sempat siapkan. tapi d sebab kan tie gediks sangat nak pakai jugak warna biru ni kan, so pakai la jugak baju tak siap pun! sepatutnyer lace pink ( macam kat tangan baju tie ) kena paste kat bahagian dada. sekarang baju tu dah ader pada cousin, nant dah siap sepenuhnyer, tie tayang okeyh!

ni satu lagikk. biru pink :)

sebenarnyer tie tak pandai sangat pakai selendang baru ni. ala ala heliza helmi katanyer. tapi tak jadi kot! haha. main hentam jerk :)

sekian sahaja

7 comments:

anna alaui said...

cantiknya baju raya u...i like..;)

tie gadies said...

thanks kamu :)

Afne said...

mcm kenai ja design ni?! hehe

tie gadies said...

tak sama tau kak afne.. lagipun baju ni tak siap sepenuhnyer lagi :(

Anonymous said...

replica tiffany jewelry caqccor replica tiffany jewelry gpsqolc replica tiffany jewelry bqkunks http://www.tiffanyoutletonsale.net
sac louis vuitton dhcuft louis vuitton sac qldrfn louis vuitton pas cher tvezal http://www.isabelmarantoutlet2013.net

Anonymous said...

Hello. And Bye. Thank you very much.

Anonymous said...

Hello. And Bye. Thank you very much.