Tuesday, 30 April 2013

.. tupperware, power bank and external hard disk ..

assalammualaikum

sajerk nak tayang barang barang yang baru tie beli :)

tie beli tupperware dengan office mate tie. die jual murah. bila dah berkenan d hati, terus beli tanpa pikir apa apa. itulah kelemahan tie. asal orang jual jerk tie memang nak beli. haha

yang empat biji tu tie nak hadiahkan pada mak sempena birthday die baru baru nih. 
dan yang dua tu pulak untuk simpanan tie sendiri

dan taukeyh tupperware ni kasi satu gift pada tie. katanyer sebab tie beli banyak.
tie suka warna nih :)

ini pulak botol air yang kak ros kasi. sajerk selit sekali gambar nih.
thanks kak ros!! warna nih pun tie suka :)

then, nak tayang power bank yang baru tie beli nih. time tu tie beli dua untuk kak ros satu. jadiknyer dari harga rm120, tie dapat less tinggal rm95. power bank ni 13000 mAh. berbaloi rasanyer. dapat lah tie guna time keluar nanti. sebab iphone tie memang selalu kehabisan batery.


dan kat bawah ni pulak, external hard disk 500gb. sangat berguna pada tie. boleh simpan semua data and gambar gambar yang bersepah dalam iphone ni ha. selain tu boleh simpan movie movie kesukaan tie.


ni pulak si chumell yang tie dapat free time beli power bank.
sajerk gedik masukkan gambar nih sekali

opss, tie sajerk nak selit gambar beg baru tie nih.
beli untuk pakai pergi kenduri farah kahwin bulan 5 nanti. gediks kann? haha

memang lah semua yang kat atas nih tak seberapa. tapi kiter d ajar untuk sentiasa bersyukur dan menghargai kan :)

2 comments:

Afne said...

wahhhh shopping sakan!

nyatie gadies said...

dasar manusia tak bleh kawal nafsu cenggini lah jadinyer kak afne