Sunday, 4 August 2013

.. deco raya @ tmpoint kangar ..

assalammualaikum

tinggal beberapa hari jerk lagik kita akan menyambut hari raya aidilfitri. pasti korang semua sibuk membuat persiapan kan?! tak kurang jugak bagi kami d tmpoint kangar. memasing sibuk menghias tmpoint. semangat nak raya katakan! ayat tie macam skema jerk!

setiap tmpoint d berikan kad raya khas dari TM bagi tujuan untuk menghias tmpoint masing masing. memang pakat pakat tolong lah dalam sesi hias menghias nih. tapi bagi tmpoint kangar tak der lah over meriah sangat, just gantung kad raya tu d sekitar tmpoint jerk. then kitaorang letak lampu lip lap lip lap! baru nampak semangat nak raya kan! haha.

boss paling semangat sekali yer! die yang tolong gantungkan semua kad kad tu :)

antara orang orang penting dalam menghias tmpoint :)

tykah yang sentiasa tersengih tu ha!

nak jugak tumpang publisiti! hahaha

tykah, tie and azreen
meletops!

nak tayang lampu lip lap kat belakang tu ha!

husna, tie and tykah

ni lah hasil nyer :)

then, kitaorang begambar reramai

1 TM

gaya bebas

gadies gadies tmpoint kangar!

gaya skema

pastu nak selit surat lantikkan nih! tengok jerk la kan! tie tak nak komen

and nak gak selit gambar tabung nih. pemberian dari kak ros!

ida and ilah ader jual tudung. memang tie belilah kan! tie rembat tiga helai dengan ida and sehelai dengan ilah.

tudung yang cenggini tie ambil untuk mak tie
bagi die pakai raya! meriah dengan manik!

nih ida, taukeyh tudung :)

apepun, alhamdulillah hubungan antara kami staf tmpoint kangar baik baik jerk. moga Allah sentiasa mempermudahkan urusan pekerjaan kami. aminn.

2 comments:

Afne said...

teringat kenangan hias office time buat jamuan raya dulu :)

nyatie gadies said...

kannn kak afne.. teringat!