Sunday, 13 November 2011

.. sabtu punyer citer ..

Selamat pagi jejaka-jejaka tampan dan gadies-gadies santik!

for sure ader yang masih tdo kan? yerla, ujung minggu cengginila masa untuk kiter rest kan! tapi tapi tie terlebih rest sudey! yerla, org lain cuti dua ary, tapi tie tiga ary! haha.kan tie mc ary jumaat! puas dapat tdo seharian melayan kesakitan!

ary jumaat, memang tie tak kemana.just tdo satu ary. kan tie tak sihat. tapi tapi ary sabtu, tie kuar! haha. tapi itupun tak d rancang! emy la, tetiber call ajak g tengok kak zack, offimate tie yang baru seminggu bersalin. memang last minute punyer plan lah! trus siap2, n gerak!

sebelom ke umah kak zack, g hantar kawan emy kat danau kota. dorang ader class kat situ! sampai jerk, singgah makan kat oldtown dulu. then baru lah ke rumah kak zack! sampai jerk, memang kak zack ader la kan! cuma zafreesya jerk yang tak der. follow gradma nyer ke kuantan.so agak sunyi la umah tu!


inilah baby nyer, zafreelya! chumell kan? muka baby ni masih merah kemerahan tau!


ha tengok ni, ader gaya ibu mithali tak? haha

untuk zafreelya (^_^)

kak zack n zafreelya

kak zack wif abg faizal

n pic ini wajib ader kan! hehe

kitaorg lepak kat umah kak zack until magrib. then g danau amik kengkawan emy n trus ke kampung baru! singgah makan kat kedai dekat dengan umah tie! senang dorang nak hantar tie balik.kan!

layann tak menu dinner kitaorang? haha.makan nak sedap jerk kan! ader ikan siakap tiga rasa, tomyam campur, sayuar kailan, n paprik ayam!

thanks kat abg kat kedai tu yang volunteer nak amikkan pic kitaorg!

siap makan,trus gerak balik! dorang nak cepat sebab ader hal yang perlu d uruskan! itu jerk kesah ary sabtu!
okeyh, selamat berhujung minggu kengkawan!

4 comments:

Adylia Qarissa said...

comeynya baby :P

tie gadies said...

hee..aah, baby akak ni memang chumel sangat...muka stil kemerahan

syirah rasid said...

yeay! nnti nak tgok baby kak tie pulakk :)

mesti kiutttt! he

tie gadies said...

aisshhh syirah ni! maner dtg nyer bby kak t lak.. memang lambat lagi la dear! hahaha