Wednesday, 8 May 2013

.. hair treatment, iphone charger and replica myvi ..

assalammualaikum

time tengah update entry nih tie baru balik breakfast kat mcD KL Sentral. sekali sekala breakfast mcD memang boleh lah kann. tapi kalau selalu tak bagus tau! haha

yummy. memang tie suka :)

29 April yang lepas, tie half day. tapi before tu sempat lunch and solat zohor dulu kat office. then tie naik tren ke LRT Masjid Jamek. pastu kena jalan kaki ke shopping kompleks cap square. actually tie ader beli voucher hair treatment kat groupun. asal nyer tak nak buat lagi sebab expired date bulan June. tapi dah tie dapat transfer ke Perlis bulan May, tahu pun last minute, cepat cepat tie pergi buat even saat saat akhir d KL.

nama saloon nih hair one studio. terletak d tingkat tiga cap suqare. tie buat appointment pukul 2.30 petang. dan pukul 6 petang rambut tie dah siap. treatment biaser jek lah. tak der lah yang over pun :)


boleh tahan lah hasil nya. tapi kedai ni charge tie rm20. katanyer rambut tie panjang. padahal tak panjang mana pun. nak tak nak memang tie kena bayar lah. memang satu kerugiaan! selama ni buat rambut guna voucher groupun tak pernah kena tambah duit tau!

sebelum tie naik ke tingkat tiga cap square, tie terpandang charger iphone yang sangat sangat berwarna warni. ader warna hijau, purple, kuning, pink and biru. memang tie suka lahhh! dan semestinyer tie beli warna  purple. beli cable dan plug cuma dengan harga rm30. tak kesah lah, janji tie suka :)

purple tetap d hati. hakhak poyo giler!

then, sebelom nih tie ader minta ex office mate tie, emy belikan replica myvi. rasa terpikat sangat bila tengok kat facebook. tapi sayangnya warna kuning memang tak der. terpaksa lah tie ambil warna oren. khas buat baby boo. haha. ni nama nyer menghabiskan duit!

order punya lah lama tapi nak tunggu si emy ni datang KL, memang berzaman sikit lah. sebab nya die dah stay kat Perak. tapi alhamdulillah seminggu sebelum tie balik Perlis die datang KL and sempat kasi pada tie. thanks emy!

oren pun okeyh aper?! haha. ayat penyedap hati

ini entry auto post daaa

2 comments:

Emilia said...

cantik nya myvi oren awk...

nyatie gadies said...

hahahaha. cantik sgt.. tgk la sapa tlg belikan.. btw, thanks ye darling