Tuesday, 17 September 2013

.. dinner + dating + suprise ..

assalammualaikum

last week tie keluar makan dengan Suhaizal. kali nih cuba western food kat tempat lain pulak. kami makan kat Dataran Alam, Gua Cenderawasih. okeyh la jugak. tapi dekat Mai Cafe Kangar lagi sedap dari sini :)

kami (*_*)

malam tu kecoh dengan harga minyak naik. memang bersepah lah kereta kat setiap stesen minyak. memang tie tak isi minyak la awal tu. tak kuasa nak beratur panjang sampai ke jalan haa! tunggu tengah malam baru tie pergi isi minyak. time tu stesen minyak sunyi sepi dah!

harga minyak tetap naik, so redha jerk la kann
tak paham dengan orang yang berkejar kejar nak isi minyak malam tu, macam lah minyak tu tahan sampai lima tahun kann. huh!

time kat kedai makan, Suhaizal cakap die ader suprise untuk tie. then die keluarkan kotak warna merah kat bawah ni. memang buat muka gediks lah weh! hahaha

memang senyum tersengih semua ader dah time nih!
then bila tie buka kotak nih, ader gelang tangan.

tie pernah tunjuk gambar gelang nih kat die. tie cakap nanti untuk acara batalkan air sembahyang, tie nak macam tu. tapi time tu die kata tak nak belikan. sebab die kata nak beli cincin jerk.

memang terkejut sangat okeyh! kire suprise lah ni kannn ! hahahha.
muka memang senyum memanjang bila dapat gelang untuk acara batalkan air sembahyang seperti yang d inginkan :)

kalau ikutkan gelang nih memang tak seberapa, and bukan uptodate sangat pun design die, tapi sebab tie dah suka, aper boleh buat kannn.

dan dan dan inilah gelangnyer
simple kan. tak kesah lah ni design baru atau lama, yang penting tie suka :)

thanks hubby!
memang sayanggg kamu lah :)

3 comments:

rossysweety said...

wahhh....bestnya dpt surprise barang kemas??!!! i like...

nyatie gadies said...

huhu.. i lagikk like dear :)

Afne said...

ngelap ngelip lg kauuuu... mesti mata tie kelip2 masa dpt suprise ni hehe