Monday, 21 October 2013

.. dating + lepaking wif officemate ..

assalammualaikum

lama sungguh tie tak menghapdate d blog usang nih. konon sibuk sesangat lah tu kann! cerita bukan main banyak nak story, tapi masa memang tak pernah mengizinkan tie untuk singgah d blog sendiri. ayat poyo kan!

kalau korang nak tahu, yang sebenarnyer lappy tie rosak. sebab tu tie tak dapat update blog. then, tie ader beli netbook dengan kawan tie. baru guna sebulan, netbook tu pun rosak jugak. tetiber jerk tak boleh nak on. tak tahu lah rosak ape! kalau dulu kerja kat HQ, boleh la update blog kat office time rehat. tapi bila kat tmpoint nih, jangan kata nak update blog, nak tengok beautifulnara pun susah tau! nasiblah kan!

okeyh, stop sesi luah perasaan/merungut masalah or whatever lah.
hari tu tie bersama husna and tykah ke The Store Kangar after kerja. tujuannyer adelah untuk mencari hadiah untuk officemate kitaorang yang baru dapat baby tu. kesian Perlis kann, tak der shopping kompleks yang gahh sikit. kalau tak ke CMart Arau, kitaorang akan ke The Store Kangar. tu jerk yang ader :(

ingat nak usha barang aper yang patut, then buat pilihan pastu boleh gerak lah. tapi bila dah tengok barang barang baby yang cute giler nih, kitaorang pulak yang excited lebih. haha.

husna dan tykah

masing masing belom berkahwin tapi excited macam dah ader anak :)

nih yang paling excited!
belum kawen tapi dah tengok katil baby! hahahha!

dalam banyak banyak barang, beg nih jugak yang tie pilih :)

lepas dapat aper yang d cari, kitaorang gerak and pergi makan kejap pastu balik rumah masing masing yer.

dan ini lah ida dengan baby nyer. time nih die singgah jap kat tmpoint sebelum bawak anak die pergi checkup.

sajerk nak selit gambar tie keluar lunch dengan tykah!

time nih rehat hari jumaat. dann lagikk kami merayap ke The Store.

yang nih kami lunch kat kopitiam.

dan yang nih yang paling latest. pergi makan laksa kat tepi jalann. memang sedappp!

hari tu time pergi The Store nak beli bitrhday gift untuk encik tunang, promoter kat situ tak habes habes promote kat tie product nutox nih! dan d sebabkan tie nih bukan yang jenis kuat semangat, akhirnyer tie terpedaya dengan promoter nutox nih! melayang duit weh! kalau boleh cantik macam fazura tak per jugak kann! nih takut duit jerk yang lawa, muka macam tu jugak :) 

sekarang nih, tie sibuk mengumpul lipstik! haha. macam tak percaya kan. sedangkan dulu tie bukan seorang yang suka pakai lipstik. semua nih gara gara kerja d tmpoint. kata boss, kitaorang kena makeup sentiasa! bibir tu kena sentiasa ada lipstik! tu yang dah jadi tabiaat dah nih, asal keluar pergi guardian jerk, mesti bawak balik satu lipstik.

2 comments:

Afne said...

meletop le tie pasni awwwwwwwww

nyatie gadies said...

haha... tiptop!