Sunday, 18 March 2012

.. hot air balloon ..

assalammualaikum

korang tahu kan ader hot air balloon kat putrajaya dari 16 - 18 mac?

tie tahu pun biler tengok banner kat kampung baru last week. time tu baru balik dari jogging dgn kak na n abg aziz. biler tetengok tu, abg aziz ader cakap yang nak g sana! tapi tak la confirm. just cakap jerk!

tapi biler ary jumaat, 16 mac, abg aziz confirmkan skali lagik yang memang akan ke sana! tie memang ok n akan follow la kan! dapat gak terisi weekend tie kali ni (*_*)

pagi sabtu tu, kami gerak dari umah kul 8 pagi cenggitu! breakfast kat area umah dulu then baru gerak! dalam kul 9 pagi kitaorang sampai!

first, singgah begambar kat jabatan =)




senyum tepakser!

pergh! ingat datang awal, tak der orang! tapi biler sampai, nak parking pun amik masa hampir setengah jam! dah besepah manusia kat situ! agaknyer kul baper la dorang kuar uma kan?

first pic lepas trun dari kete!

pastu aper lagik kan korang, kalo bukan begambar abes abesan! haha! macam nak beperang pulak kan! korang layann jerk la pic kat bawah ni! malas nak tulis bebanyak!

alkisah sal pic ni! mamat kat atas ni salah sorang peniaga kat situ. die jual belon kot. tie pun tak pasti! time ngah jalan kat area gerai die, abg aziz begurau n kasi tau mamat ni yang tie nak begambar dengan die! ingat kot die tak dengar tapi rupenyer die tesenyum n datang ke depan! hadoi! so tepakser la tie begambar! kalo tak, mesti die malu! tak baik kan malu kan orang!haha! hafiz awan nano number two!











niat aty memang nak naik air balloon ni. tapi apakan daya biler kitaorang sampai, ticket da sold out! kuchiwa tau! so just jenjalan, tengok kerenah orang n begambar! itu jerk yang mampu! cuaca memang tersangat lah panas! memasing naik legam bejemur kat sini!

tak tahu la aper gaya tie ni

berlima

kak na n abg aziz

bertiga

ader lagikk pic yang tie nak tayang! next entry =)

2 comments:

Gen2Merah said...

makk aiii,... indahnyaa.. belum pernah dalam sejarah saya tengok hot ballon depan mata saya ni tau... cantik laa..... pasti ianya pengalaman yang mengagumkan.. hehe

tie gadies said...

memang best! nant kalo ade lagi, join la =)