Wednesday, 14 March 2012

.. penangan nasi kerabu ..

salam korang!

nampak nasi kat bawah ni kann. nasi kerabu!! menu femes dari negeri pantai timur kan!! meh sini nak story sal nasi ni!

ini menu sarapan tie pagi ni tau! bagi orang lain, memang la tak der mende kan dengan nasi kerabu ni! tapi bagi tie, jadi book of record dalam hidup tie tau! haha. 



sebab aper?? sebabnyer, tiga tahun tie stay kelantan, time belajar kat sana, tak penah sekalipun tie makan tau! sebab tie tak suka sayur kan! nasi ni kan banyak ulam ulamannyer! selalunyer tengok kengkawan je makan! time tu, tak pulak tie tringin nak rasa or makan!

tapi baru2 ni, tie tengok  office mate  makan, n try rasa sikit, macam layann jerk! so kebetulan, ader  office mate yang boleh tolong belikan, aper lagikk, order la kann untuk breakfast pagi ni! tekak memang tringin nak makan kan! n memang sedap la!

so after nie tie boleh la join biler kuar dengan family or kawan yang suka makan nasi ni! (*_~) okeyh korang! dats all! selamat bekerja! tadaa

2 comments:

Alifz Rrenji said...

sedap ker?

tie gadies said...

okeyh la jugakkk :)

try la