Tuesday, 19 March 2013

.. senyum selalu, murah rezeki ..

assalammualaikum

haisshh lama benor rasa tak hapdate blog nih. macam macam yang jadi dalam masa dua tiga minggu nih. memang tak sempat lansung nak hapdate blog sendiri. tak per, nanti ada masa, tie kongsi dengan korang okay.

entry nih nak tayang yang kitaorang nih murah rezeki sesangat. asyik dapat makan free jerk. ahamdulillah kan 

first, our CFO kasi belanja cake secret recipe. sapa tak syiok kann. pakat makan reramai beb.


then our AGM kasi buat cake pavlova untuk kitaorang. memang sangat baik hati kann. ape lagikk, terus terjah reramai. memang sedappp! sampai tak cukup lah :p

nih kawan saya yang tak pernah jemu bergambar. ader saya, ader lah die! love u lahh!

kasi tayang dekat lagikk. terbaikk kan!

dan yang paling best, boss tie kasi belanja ice cream. yeay!! untuk yang terpilih dapat ice cream mahal sikit, magnum. yang lain dapat ice cream mat kool and fuit. haha. sangat tidak adil kann. tapi tak per, sebab tie dapat ice cream magnum. kire yang terpilih la tu kan :)

begambar itu memang wajib untuk kami

and gambar kat bawah ni pulak time tie and kak deela dapat puding hasil air tangan kak ros. main masak masak katanyer. haha. sajerk nak jadikan memory, siap ambil gambar bagai kan :) thanks kak ros!

memang tak der muka lain. memang semestinya muka kami sahaja :)

pastu nak selit gambar kitaorang lunch reramai kat kfc and mcDonald KL sentral. bukan selalu ader moment cenggini. nanti kalau tie dah tak kerja kat KL lagik, mesti rindu kat korang semua :(

geng otai otai nih at KFC KL Sentral

menu lunch tie
kfc + mcDonald

geng kaki bejalan at mcDonald KL Sentral

semoga Allah sentiasa murahkan rezeki kiter semua. aminn

p/s : jangan terlalu sombong, banyakkan senyum yer. senyum kan satu sedekah :)

3 comments:

linn said...

Dah sihat dear? -lin

linn said...

Dah sihat dear? -lin

nyatie gadies said...

ini entry lama dear. sebelom aku sakit. tapi sekarang alhamdulillah dah sembuh. thanks dear