Monday, 6 July 2015

.. warga TMpoint kangar ..

assalammualaikum

hari hari berlalu begitu pantas. semakin hari semakin cepat ramadhan bakal meninggalkan kita. alhamdulillah hari nih sudah hari ke 19 kita berpuasa. sudah hampir ke 10 hari terakhir ramadhan. semoga ramadhan kita menjadi ramadhan yang lebih berkat dari sebelum ini. aminn

sajerk nak tayang gambar warga warga tmpoint kangar untuk entry kali nih. tapi sebelum tu nak selit beberapa gambar hari terakhir kami bersama rahman. die tak pindah kemana mana cuma die sudah habis kontrak dengan tsssb. and kitaorang ader belikan sedikit cenderahati sebagai tanda ingatan buat rahman.

team leader, kak rakiah serahkan cenderahati buat rahman

gud luck man! nanti senang senang, mai lah jenguk kami d sini

kitaorang belikan kemeja simple nih buat man. boleh pakai raya kan man? haha

gambar reramai

mommy dan rahman

then, hari jumaat minggu lepas, kitaorang bergambar reramai untuk tujuan photoshoot raya. kami bukan ader cameraman khas or studio. just ambil dalam tmpoint. tu pun guna phone jerk. haha. kesian kann. then kasi edit sikit, lepas tu hantar ke HQ untuk gambar ucapan raya

gaya bebas dari staff tmpoint kangar

ibu husna tak der dalam gambar nih sebab die still cuti bersalin

dan inilah hasil edit yang sangat simple. kami bukan budak IT nak edit lawa lawa. hahaha!

dan ini lah warga tmpoint kangar setakat sekarang

Encik Razali Hussin
boss paling sempoi TMpoint kangar

Che Rakiah Man
team leader TMpoint kangar

Habibah Mahmud
Pembantu Pegawai Pemasaran

Rosmah Raimin
Pembantu Pegawai Pemasaran

Sharizal Kamis
Penyelia Pemasaran

Nor Hasimah Salleh
Penyelia Pemasaran

Suria Isa
Wakil Perkhidmatan Pelanggan

Nur Rawaida Mohd Johari
Wakil Perkhidmatan Pelanggan

Norhayati Musa
Wakil Perkhidmatan Pelanggan

Mohd Hapiz Abu Bakar
Wakil Perkhidmatan Pelanggan

Nadzimah Hishamudin
Wakil Perkhidmatan Pelanggan

selit gambar mommy and mama to be

semoga kami sentiasa bekerjasama dalam menjalankan kerja kerja harian. semoga kami dijauhkan pergaduhan, sifat iri hati, serta dengki antara satu sama lain. dapat bekerja dengan harmoni baru lah happy nak datang kerja :)

2 comments:

Nur iela said...

salam ramadhan jgk.cntikk kak tie..hehe..
maaf nk tya ..jawatan kosong di Tm point cawagan Arau
masih ada? macam mana nak apply yer..?
boleh email details kat dilanoor90@gmail.com . terima kasih :)

nyatie gadies said...

salam ila.. thanks jenguk blog akak.. email done. nanti check ok. tq