Friday, 12 October 2012

.. jogging vs jalan tar ..

assalammualaikum

hari sabtu malam tu lagik, kak na dah cakap esok pagikk nak pergi jogging. so keesokkan pagi nyer, memang bangun awal la kann. siap mandi solat bagai, then tunggu kak na datang amik kat rumah. macam biasa la kan, jogging kat tasik titiwangsa


wif kak na. time dah selesai jogging. muka keletihan sesangat


awat kak na dan abg aziz duh jauh jauh ? hee


then, macam biasa, for sure breakfast after jogging :)
tapi kali ni tie tak terpengaruh dengan abg aziz yang makan nasi lemak! yeayyy! tie makan roti telur jerk! siap tak habes lagiiik weh!

after zohor, dalam pukul dua petang macam tu, tie dan zaza ke jalan tar. memasing ader misi tersendiri. haha! aper lagikk kalo bukan menghabiskan duit duit yang ader! macam banyak sangat duit ko yer tie gadies!! pergi dan balik naik tren jerk. senang :)


muka sebelom shopping. time ni duit bekepok lagikk dalam purse!

tengah jalan jalan kat sana, terpandang sorang minah nih! die bertudung tapi pakai skirt labuh. tapi labuh nyer bawah pada lutut jerk! hahaha. kelakar wehh. trend sekarang or akan datang?? no comment. tak boleh cakap lelebih, takot jadik kat diri sendri. mintak simpang wehh!



haluan pertama yang d tuju adalah jakel. memang lama jugak lah kat situ. puas lah mak ngah dan cik jah ni duk pilih kain. naik turun kat jakel tu ha!


candid yang d rancang. sebab tu sempat senyum. haha

 
dan lagik mak ngah dan cik jah dua orang ni.
kitaorang minta kakak jakel ni hamikkan gambar

zaza nak jugak!!

ni ha kakak jakel yang rajin melayan kerenah kitaorang
bukan main suka die biler tie kata nak masukkan gambar die dalam blog. haha

then selesai kat jakel, kitaorang ke plaza city one pulak. sebelah dengan semua house. si zaza ni nak buat baju. so tie teman die amik ukuran.


selesai semua, terus gerak balik. time menghala ke stesen lrt masjid jamek, sempat lagikk rembat tudung bawal warna biru elektrik. haha. 

memasing diam jerk time balik, duit dah abes! hahaha.
kain dah beli, kiter tunggu baju siap jerk :)

tie gadies sekarang.
sejuk tak mata memandang (*_*)
 moga moga hijrah tie gadies ni berkekalan selamanyer. aminn

3 comments:

Afne said...

akak suka tgk tie pakai tudung hijau tu.

Khalilah MNor said...

Memang sesejuk ais berada di mata. hehe cantik... Begitulah, mudah-mudah kekal dgn perubahan yg baik. InsyaAllah~ ;)

tie gadies said...

kak afne : tq dear :)

khalilah : aminnn.. tq kamu. insyaallah