Wednesday, 19 December 2012

.. majlis persandingan @ Perlis Indera Kayangan ..

assalammualaikum

entry berjuta gambar!

Sabtu, 15/12/2012 berlansungnyer majlis persandingan zaza di Taman Ria, Arau Perlis.

tie tak pergi awal sangat. sebab kurang sihat pagi tu. perut tetiber meragam. dalam pukul satu macam tu, baru tie and suhaizal gerak ke sana.

time kitaorang sampai, rombongan pengantin tak sampai lagik. jadik sempat la kami makan dulu. kebetulan, kak na and family pun baru jugak sampai. kak tie dari KL pun sampai time tu jugak. so kitaorang makan sekali.

nik and zaza reception

 then zaza ader buat ruangan untuk guest book and wishing tree. memang tie tak ketinggalan untuk join. just sempat tulis untuk wishing tree, untuk guest book tak sempat. sebab awal tu, ader ramai orang. tie ingat nak tulis kemudian, alih alih terlupa dan balik macam tu jerk.

wishing tree

guest book. simple but nice

wishing tree

ader persembahan silat dari budak budak untuk rombongan pengantin yang baru sampai. tie stay dari jauh jerk, sebab cuaca panas sangat :)


seterusnyer pengantin d bawa ke singgah sana pelamin. duduk bersanding, acara renjis merenjis and begambar (*_*)

gabungan warna turquoise and purple jadik pilihan warna tema baju zaza. dan ahli keluarga and kengkawan pulak bertemakan warna peach.

kedua dua pengapit ni cousin zaza

kak tie and abang asri dari KL

dan ini adalah gambar yang paling penting d abad ini. haha
tie gadies besama pengantin.
baju tie ikut tema okeyh. peach colour:)

Ila and Mizan pun datang jugak.
dan ini gambar kami berenam.

dan dan dan ini gambar wajib tie gadies yer:)
gambar bersama Encik Suhaizal.
kesian Suhaizal kena pakai baju yang ada warna ala ala peach pink jugak, pastu kena bahan dengan kak Deela, jambu katanyer. tapi die cool jerk walaupun begambar semua macam muka terpaksa!:)

dan ini pulak gambar tie besama kengkawan belajar
alhamdulillah dapat jumpa dengan dorang. jadik mini reunion la jawabnyer.

lagik gambar kami di bawah (*_*)

azim aziz besama pengantin

dua dua pengantin baru, meletops!

zaza wif kak miera and fatin
dorang ni cousin yang paling rapat dengan zaza

awa and fitri.
dorang baru dapat baby bam bam ni. awa ni kawan praktikal tie and zaza dulu

ini pulak gambar besama jiran tie dari KL

pasangan sweet d abad ini, kak na and abg aziz
berpeluh peluh abg aziz ha, dah macam mandi dah

lepas ni tinggal kami bertiga la kat kampung baru
zaza dah tak der :(

kak miera and kekasih hatinya

wif kak pipah
wif kak ana
dan ini pulak gambar besama ida
mama boyot ni pun kawan kitaorang time praktikal dulu

ini pula safa and baby sulong nyer :)

pasangan baru tunang ni pun datang :)
fara and shahril

dan inilah orang paling penting majlis! shahrol, cameraman majlis persandingan zaza
die ni jugak yang ambil gambar majlis tunang tie hari tu.
memang terbaik perkhidmatan yang die berikan. dari pagi sampai ke malam, tiga hari berturut turut, lansung die tak merungut. memang terbaik! so kalo ader yang berminat, boleh call shahrol di num 017-4768583! siap promote lagik kan :)

selesai majlis perkahwinan zaza.
tunggu entry majlis d rumah pengantin lelaki pulak 22/12/2012 ni Terengganu. alhamdulillah segalanyer bejalan lancar. tie stay kat rumah zaza sampai pukul 7 malam. itu jerk yang tie mampu untuk tolong apa yang patut.

untuk zaza dan nik, korang nampak cantek dan segak sangat hari tu. terpancar wajah kegembiraan and kebahagiaan kat muka korang. aku doakan korang akan bahagia, bahagia dan bahagia hingga akhir hayat. semoga korang tabah untuk apa jua dugaan yang datang. cepat cepat dapat baby okeyh :)

aku happy bila kau bahagia zaza. aku sayang kau sampai bilabilla!!!!!

kat bawah ni, gambar outdoor zaza sebagai penutup entry.
tie copy dari facebook shahrol :)

2 comments: