Monday, 10 December 2012

.. shopping + jenjalan @ pavilion + jalan tar ..

assalammualaikum

entry berminggu minggu yang lepas

weekend, tie follow zaza dan cousin ke pavilion. teman cousin zaza shopping. alih alih tie jugak tershopping! hadoii memang tak boleh elak kan korang.

memang more kepada window shopping dan begambar jerk la. boleh d katakan semua kedai kitaorang masuk. H&M, ZARA, VINCCI, CHARLES & KEITH, GUCCI, NOSE, CUTTON ON, SEPHORA dan banyak lagik lah weh. nama pun window shopping kan :)

H&M

ZARA

CHARLES & KEITH

memang keluar masuk LOT 10, PAVILION and FAHRENHEIT

kak miera, cousin zaza

sekarang kan dah december. memang semua shopping kompleks penuh dengan tema christmas lah kan. ape lagik, memang begambar sakan la :) 

gambar senyum nampak gigi :)

tie rembat peplum dress kat cutton on.
white and grey. cuma RM30 sehelai.

peplum dress @ cutton on, and skirt labuh merah ni pulak tie beli kat KL central

then dalam last week jugak, tie dan zaza ke jalan tar. teman si bakal pengantin ni nak shopping tudung. lagipun kakak ipar tie d kampung memang ader kirim tudung pun. boleh lah carikan sekali untuk die :)

siap shopping, kitaorang dinner kat kfc jalan tar.

zaza yang mengidam nak kfc nih

our dinner

tie just beli tudung bawal ni jerk. yang lain semua zaza yang shopping

abes makan, then trus balik rumah.


2 comments:

Shalee Abdul said...

comelnya kwn awk c zaza tu :)

nyatie gadies said...

die memang tgh beseri seri sekarang. sebab seri pengantin :) mmg santek