Tuesday, 19 February 2013

.. iCity Shah Alam ..

assalammualaikum

nih entry sebelom tie balik kampung

hari khamis malam, tie bawak Encik Suhaizal pergi iCity Shah Alam. die teringin sangat nak ke sini. itu yang tie bawak die. gerak lepas Isyak cenggitu lah dari rumah. tapi tie tak pergi berdua, tie bawak adik sebagai peneman :)

tapi petang tu, kitaorang ke JJ Setiawangsa selepas suhaizal ambil tie balik keje. then balik tu singgah makan ayam penyet kampung baru. tempat feberet tie nih :) tak jemu jemu makan ayam penyet kat sini.

suhaizal pun cakap sedapp. esok nyer die request nak makan ayam penyet ni lagik. hahaha

tie pergi bukan time cuti sekolah. bukan jugak sabtu ahad. so memang tak ramai orang lah. sepi jerk. selalu pergi penuh jerk orang. first time pergi sana, tak der orang sangat. sampai jerk, terus terjah sana dan hati tergediks gediks nak begambar. hahaha. nasib la korang. memang kena layan tie begambar jerk la :)

adik yang amikkan gambar nih :)

suhaizal nak tak nak jerk amik gambar.
dan yang pastinyer memang tie yang paksa die begambar :)

azim aziz

lagik gambar kami d iCity Shah Alam

gambar nih tie suka (*_*)

kami tak masuk pun snow walk. sebab nak cepat balik. nak pergi uptown Danau Kota pulak. lepas dah puas begambar, terus gerak ke Danau Kota. kebetulan abg aziz dan kak na pun pergi sana. so kitaorang jumpa dorang and lepaking sesama kat Mali's Corner.


suhaizal tak beli ape pun kat uptown. tie jerk yang sempat rembat selipar dan adik pulak beli seluar :)

selesai semua, kitaorang gerak balik rumah.

2 comments:

ejulz said...

makin cantik icity ni..

nyatie gadies said...

sekarang dah lain. pergi lah :)