Friday, 5 July 2013

.. 30 May 2013 ..

assalammualaikum

30 mei lepas, cukup umur tie 25 tahun. Alhamdulillah tie bersyukur sesangat kerana masih d beri peluang untuk bernafas d bumi Allah ni. 

Terima kasih pada mak dan ayah yang telah bersusah payah untuk besarkan tie. Tanpa dorang, tie tak kan dapat hidup sehingga hari ni. 

Semoa Allah ampunkan segala dosa tie, panjangkan umur tie, d murahkan rezeki dan d permudahkan segalanya. And yang paling penting semoga kebahagiaan itu akan menjadi milik tie

First time birthday tie d kampung. Selalunye tie kat KL. and first time jugak lah tie dapat celebrated dengan suhaizal. Detik tengah malam birthday tie, suhaizal datang rumah. Time tu tie dah tetdo tau. Pastu bila tie kuar kat depan rumah, dia minta tie buka bonet. Dia kata ada barang apa ntah. Time tu tie lansung tak terfikir. And bila buka, ade bunga and cake. Omg. Suprise sgt dear! First time kan dapat rasa mcm ni. Kalo tak, by phone je la die wish birthday. Jauh kan dlu :)

 Tie terus teringat drama noraelena, drama adaptasi novel kasih suci. Macam ni la aaron aziz suprise kan siti saleha. Tapi die letak bnyak bunga dalam bonet. Tie nye 3 kuntum jerk:) 
Thanks hubby. Suka sangat. Thanks being my side, my fren, my love and my everythng. Thanks untuk susah senang selama ni. May Allah bless our relationship.

thanks darling! thanks 4 everything!

Tie tetap pergi kerja even birthday tie. Petang tu tie dapat dua bungkusan. And tak sangka officemate tie kat kl poskan hadiah.

Dapat purse charles n keith. Cantek sgt. Warna tema nikah tie. Thanks sangat tau.


Pastu dapat novel suami aku ustaz. Kebetulan tie memang tedetik nak beli novel nih. Thanks kak deela syg! Miss u a lots! Siap ada surat cinta yang sangat cute tau. And my answer is, my future husband pun ustaz jugak. Hahha



then, suprise from family tie. even sangat simple but sangat menyentuh perasaan okeyh. hingga menyusuk kalbu. haha.


malam tu, dorang ader buat makan makan sempena birthday tie. just panggil jiran jiran terdekat jerk la. alhamdulillah. thanks korang. sayang korang sampai bila2.

even dah sebulan lebih berlalu, tie tetap nak update. masa n keadaan memang tak mengizinkan tie nak update blog. tu yang tak sempat tu :) apepun, thank u each and everyone of u for all beautiful wishes and doas. you all made my day a blast.

2 comments:

Afne said...

tie nmpk lbh happy ddk kt kg dgn family. ada hikmahnya kan dpt transfer perlis :)

nyatie gadies said...

yer kak afne... alhamdulillah... makin happy and makin berisi..hahahha... moga Allah mempermudahkan segalanyer