Monday, 8 July 2013

.. photoshoot @ tasoh lake, Perlis ..

assalammualaikum

balik dari wedding zaini , tie singgah di tasik tasoh. tasik nih tak jauh dari padang besar. tasik nih memang famous kat perlis. banyak pengantin yang selalu photoshoot kat sini. alang alang tie dah lalu, itu yang singgah.

kami kena bayar rm5 untuk sebuah kereta. kalau pengantin kena bayar rm50 kalau tak silap tie. dulu tak kena bayar tau. free jerk! dorang memang ambil kesempatan kann. mentang mentang dah famous. huhu

bila sampai apa lagik, bergambar tak ingat!! jangan sia sia kan bayaran rm5 tu kannn! hahahaha

dan inilah farah, anak sedara tie. die jugak merangkap camerawomen tie. haha
nasib kamu lah farah kena layan autie yang giler gambar nihh!

pinjam ray ban Encik suhaizal kejap! 

suka sungguh gambar nihhhhh

tie nampak gemokk kann. nasib lahh. cenggini lah keadaan nyer kalau stay dengan mak :)

tie control cun! hahaha

orang tu bajet bajet jerk.



korang, okeyh tak warna purple kuning? kalau jadi, warna nih la akan jadi tema majlis perkahwinan tie nanti. inshaallah. moga Allah mempermudahkan segalanyer :)

lepas puas bergambar, kitaorang gerak and singgah d Kuala Perlis. then baru balik rumah.

2 comments: