Tuesday, 15 January 2013

.. risau + gemok + diet ..

assalammualaikum

entry meracau kerisaaun

saper tahu macam maner nak hilangkan selera makan. waaaaa tie dah gemok lah. time pergi jogging baru baru nih rasa macam badan ni berat sangat. memang dah dapat agak yang berat tie mesti naik. tapi dah lama tak timbang berat badan.

jogging d tasik titiwangsa 

then, hari isnin baru nih timbang berat kat office. and the result is!!! oh mak datuk!! berat tie naik 2kg. time tu terus rasa macam tak percaya, ketuk kepala tiga kali. haissh. ni la padahnyer kalo tak jaga makan. 24 jam kau nak makan jerk kan tie!!

dan dan dan mulai sekarang tie kena kuatkan semangat untuk kurangkan makan. okeyh tie nak sahut cabaran nih. tunggu dua tiga bulan lagik, tengok berat tie kurang tak. kena cuba baru tau kan. kalau setakat mulut jerk bising kata gemok, tapi tak der action, tak der guna la kann.

okeyh korang. doakan tie yer. semoga tie berjaya. chaiiyokkk!!

1 comment:

::fHusna:: said...

enot. enot. cmne nak jd gemuk? hehe.