Wednesday, 7 November 2012

.. buah tangan dari BANDUNG ..

assalammualaikum

last week tie dapat ole ole from kakak deela. orang tu baru balik bercuti d bandung. untung la kann. syiok nyer, dapat shopping moping, comfirm rambang mata sangat kan kak deela. mesti meroyan tahap shopping nyer. haha. saper yang tak nak beb, dah la barang murah murah kat sana. then cantek cantek pulak. huh. terbaik!

tapi tapi nasib baik orang tu ingat jugak kat kengkawan office nih kan. macam ni lah, kengkawan pergi shopping, bawak balik buah tangan. baru sejuk perut ni. hehe. ade kaitan ke dengan perut? 

kak deela ade belikan brownies kukus original and tiramisu marble. memang dapat merasa lah sorang sikit cake dari bandung nih. memang sedap wehh! tambah tambah si tie gadies nih memang gilerkan coklat. hantu coklat kann.

makan after breakfast. sama sama tambah berat badan yer :)

brownies tiramisu marble

brownies kukus original

then, kak deela ader belikan beg telekung kat kengkawan office. untuk yang perempuan jerk la. simple dan santek. tertarik sangat. tapi tie tak dapat. sebab untuk tie, kak deela dah belikan baju hard rock manchester. heeee. memang yang ni lah yang tie sebut sebut kat die before die berangkat kesana. dapat jugak :)

ni bentuk beg telekung 

then bila buka, jadi cenggini. simple but nice right ?

btw, kak ros pun tak dapat beg telekung tu. haha. padan muka kak ros. kiter serupa :)
die dapat baju i love bandung ni ha. bukan main suka lagik. sebab die memang tengah kumpul baju cenggini

dan dan dan inilah tie gadies dengan baju hard rock manchester. muka tie gadies makin berseri seri kan :)

thanks kak deela! like it very much! sayang akak ketat ketat.
thanks again dear :)
nanti kalo ader rezeki, tie pergi bercuti, tie pulak akan belikan untuk akak :)



2 comments:

nor fadila said...

sesame...
:)

Eiqa Almond said...

Telan airliur je scroll ke bawah..
then trnampak brownies.. erkk