Monday, 26 November 2012

.. outdoor engagement photo ..

assalammualaikum

perhatian! ini entry bergambar :)

masih entry engagement day.
entry ni nak tayang outdoor engagement photo tie dan encik tunang. petang tu jugak kitaorang ke denai larian Perlis. tempat ni kirenyer tempat untuk berjogging dan bawak anak anak bermain. sebab kat sini banyak sungguh taman permainan. selain pada tu pemandangan kat sini pun agak cantik. banyak pondok dan kerusi d sediakan untuk beristirehat. kat sini jugak adanya sungai Perlis. kebetulan rumah tie memang dekat sangat kan, so memang decide photo shoot kat sini.

jop tengok our outdoor engagement photo (*_*)


we're engaged :)


like dis pic very much :)


gambar aksi dapat bunga :)



tak lama pun kat situ. tak sampai satu jam pun. sebab cameraman pun dah penat sangat. lagipun cuaca panas sangat. even time tu dah pukul 6 petang tapi still panas. cuaca negeri Perlis memang panas weh.
tengok lagikk gambar kat bawah ni :)

gambar buai laju laju, tapi tak sampai pun pokok sena :)



opsss! yang nih gambar over sikit. tak banyak, sikit jerk. cameraman tu yang suruh pegang tangan tau. kitaorang tak nak pun :)

gambar aksi tengok cincin (*_*)


bila mata bertentang mata :)

habes! balik rumah untuk kemas apa yang patut. apapun, alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. thanks god. tie gadies dah jadik tunangan orang :)
moga segalanya d permudahkan. dan semoga jodoh kami kekal ke jinjang pelamin seterusnyer kekal bahagia hingga akhir hayat. aminn.

terima kasih kepada cameraman yang sanggup melayan kerenah kitaorang nih. terima kasih kepada semua yang terlibat :)

dan yang paling penting, tie benar benar bersyukur atas segala pemberian Mu Ya Allah. alhamdulillah. tie redha dengan apa yang d takdirkan untuk tie. semoga tie dan suhaizal sentiasa d berikan petunjuk oleh Mu. aminn.

2 comments:

fara said...

tahniah not....cantik sgt not......

nyatie gadies said...

thanks darling :)