Friday, 30 November 2012

.. hadiah pertunangan ..

assalammualaikum

nak say thanks kat orang orang ni sebab kasi tie hadiah. yeay!!! saper tak syiok weh dapat hadiah.

jam nih cousin tie yang kasi.
mulanyer die salah tulis date, die buat 11/11/12. then tie dah pergi kedai untuk betolkan date nyer. thanks kak cik!!! kiss hugs. tie dah guna pun. gantung kat dalam bilik. macam tau tau jerk dalam bilik tie belom ader jam:)

ni pulak dari kawan tie. 
rantai putih yang berbuahkan bintang. santek sangat. thanks beb!!!

dan gambar kat bawah ni pulak, kasut hitam ala ala boot. jugak hadiah pertunangan dari kawan tie. syiokk weh dapat kasut nih. sebab tie memang tak der lagi kasut pattern cenggini. boleh pakai dalam dua keadaan tau.

keadaan pertama

keadaan kedua

thanks tau kawan (*_*)

dan hadiah pertunangan yang paling bermakna adalah dari encik tunang sendiri. suhaizal kasi tie sebentuk cincin!!! arghh. happy sungguh rasa. teruja la konon nyer ni. bukan cincin tunang tau. cincin ni die kasi sehari selepas tunang. time nak pergi majlis pertunangan fara, sebelom turun dari kereta, die kuarkan cincin nih and sarung kan kat jari tie. omg! sweet kan?! haha.

romantik macam nih la yang tie nak. hahaha.
thanks hubby! nanti bagi lagik yer :)

ni lah cincin nyer

dah pakai kat jari manis tangan kiri

alhamdulillah. thanks korang. sayang korang laju laju (*_^)

4 comments:

rossysweety said...

wee..kat jari ada bulu arr...so sweet!! hahahahha

Afne said...

cantik cincin

nyatie gadies said...

kak ros : sweet kann!!
tie mmg bnyak bulu la kak ros. hahaha.jari kak ros x de bulu ke? :p

nyatie gadies said...

kak afne : tq :)