Wednesday, 28 November 2012

.. fara engagement ..

assalammualaikum

entry majlis pertunangan

tapi bukan entry tie yer. dah bersepah kot entry engagement tie. ini engagement my bff. majlis pertunangan fara nih sehari selepas majlis pertunangan tie, 11/11/12. ade kesah tau pasal tarikh tunang ni.

kejadian berlaku dua bulan yang lepas. malam tu kitaorang reramai kuar lepak kat kuala perlis.

tie gadies : korang, aku nak tunang
fara : aku pun nak tunang jugak
dilla : okeyh, bila??
farah dan tie gadies : 10/11/12 ( cakap serentak )

omg! memang terkedu. tak sangka pulak dua orang sahabat ni nak bertunang pada tarikh yang sama. nak date cantek kononnyer. lepas dah puas berbincang dan bagai, akhirnyer fara mengalah dan bersetuju nak buat pada 11/11/12. thanks fara. sayang kamu ketat ketat. apepun, alhamdulillah, majlis kami bejalan dengan lancar.

farah dan shahril
memang secocok sangat la kann :)

alhamdulillah, farah selamat menjadi tunang aril pada petang ahad, 11/11/12. dorang nih dah couple bertahun tahun dah. dari zaman sekolah menengah lagik. tak sangka farah and aril bejaya kekalkan hubungan sampai sekarang. tahniah la dear! memang hebat :)

tie pergi dengan suhaizal. selain tu, aya, nissa dan dilla pun pergi. dan dilla tak lupa bawak encik kumbang die, safwan. sampai jerk, terus terjah makanan dulu. memang lapar weh. tambah pulak hujan memang lebat. memang selera la kann. biler perut dah kenyang, baru seronok nak bergambar :)

jop tengok gambar kami yang gediks sesangat nih. hahahaa!




 
ini gambar terakhir before balik!

tahniah sayang! aku doakan hubungan ko dengan aril akan kekal ke jinjang pelamin dan akan terus kekal hingga akhir hayat. kawinn jemput tauu! moga kita sama sama tabah untuk menghadapi dugaan bertunang ni.

gerak dari rumah farah, tie ke rumah mak cik tie dekat area padang besar. pergi untuk hantar bekas bekas hantaran yang tie gunakan untuk engagement tie. then, time suhaizal hantar tie balik rumah, sempat lagikk kami begambar sekeping dua. hahaha!



after solat magrib, kitaorang ke kuala perlis. kali ni lepaking dengan dilla dan encik kumbang. memang dengar suara tie dengan dilla jerk la time tu. si suhaizal dan safwan ni memang pemalu dan pendiam! dorang baru jerk first time jumpa time engagement day hari tu. dah memang jenis cenggitu, nak buat macam maner kann.

dilla dan safwan

kami :)
pakai baju hard rock yang kak deela kasi (*_*)

tak lama sangat lepak, sebab dah hampir lewat malam kan. gerak dari kuala perlis, terus balik rumah.

2 comments:

fara said...

tenkiu so much dear.......cantik sgt....muassshhhhsssss.....sayang not sgt2......

nyatie gadies said...

welcome dear.. luv u 2..
semoga kamu dan aril kekal sampai bila2 :)